måndag 10 augusti 2009

Luktfri bajshink - check! (Nisse)

Idag har den luktfria bajshinken eller som företaget själv kallar den "Angelcare" (Nappy Disposal System) konkats hem till evakueringslägenheten via tunnelbanan. En svårslagen upplevelse, trodde aldrig i min vildaste fantasi att texten "Multi lagers specialpåse stänger inne odörer" skulle rendera så många avundsjuka blickar. En slogan som förpliktigar. Hoppas innerligt att den håller vad den lovar. Knappt att man orkar vänta till slutet av oktober för att få testa denna banbrytande teknik. Funderar starkt på att ställa upp den i vår brandhärjade lägenhet där jag till min fasa upptäckt att saneringsmännen tagit egna initiativ vad gäller byggandet av mulltoa, de har låtit "bygga" en träkarm på en hink som de har trätt en plastpåse i ....
I morgon är den utbytt mot Angelcare.

Det bästa med blöjhinken är att den var gratis och att den ingick i ett "välkommen till världen paket" som jag tror att all nya föräldrar får från butiken babyproffsen, så gå dit och testa. Sympatiskt och oväntat. Kittet innehåll en massa annat smått och gott också; lite blöjor anpassade för de allra minsta rumporna, en napp, en amningsbehå, ngr tidningar, en dvd om hur det är inne i magen och diverse reklamblad.

Nu ska det sovas för i morgon ska vi träffa vår barnmorska Jane och då vill man vara pigg och rask.

1 kommentar:

  1. "angelcare nappy disposal system" är det bästa jag hört på hela dagen sen "grattis, du har nu körkort". jag är jättenyfiken på vad det är för dvd ni fått. hur det känns att bo i en mage? man undrar ju vad babyproffsen har för agenda egentligen.

    SvaraRadera